Luxe zeilvakantie langs de zuidwest kust van Turkije in het gebied tussen Bodrum en Fethiye en een aantal Griekse eilanden zoals Symi, Kos, Nysiros en Patmos.

Openingstijden & contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033-4727782. In noodgevallen en buiten kantooruren kunt u ons bereiken op 06-21867616. U kunt altijd een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat of een e-mail sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meer info of een brochure aanvragen

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de route, uw vlucht, de schepen of de groepssamenstelling, belt u ons dan gerust of stuurt u ons een e-mail, whatsApp of bezoek ons kantoor in Amersfoort. Wij plaatsen u altijd op een van onze eigen schepen! Bij het indelen van de groepen (cabin charter) kijken wij zoveel mogelijk naar leeftijd en samenstelling. Gezinnen plaatsen wij bij elkaar!
Over het algemeen zijn er 8-12 personen aan boord. Ons vaarseizoen begint half april, het vertrek is wekelijks tot en met 1 december! Wij sturen u graag onze brochure toe, per post of per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw reisdocumenten

Zorgt u er voor dat uw paspoort of identiteitskaart nog minimaal 2 maanden (60 dagen) geldig is na afloop van de visumperiode voor Turkije. Vanaf 26 juni 2012 dienen kinderen die naar het buitenland reizen, ongeacht de leeftijd (!), in het bezit te zijn van een geldig eigen reisdocument. Een beschrijving van het kind in het paspoort van een van de ouders is vanaf deze datum niet meer geldig. Vakantiegangers met een andere nationaliteit adviseren wij bij hun ambassade te informeren welke documenten zij nodig hebben. In Turkije betaalt u met de Lira (1 Euro=ca. 5 Lira), maar u kunt nagenoeg overal betalen met de Euro.

Voor Griekenland heeft u geen visum nodig, alleen een geldig paspoort of ID kaart. In Griekenland betaalt u met de Euro. Circa 1 week voor vertrek sturen wij u een uitgebreid reisbescheiden per e-mail of per post toe.

 

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink


BOEK nu uw zeilcruise vakantie voor 2019. U betaalt dan de prijs van 2018. 1 December vermelden wij de nieuwe prijzen op de website. Naar verwachting gaan de prijzen dan iets omhoog.


Luxury classic sailing cruises in Turkey/Greek islands and Sardinia (new) - celebrate our 10th anniversary with us!


Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
Netherlands

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com
Robert Jan Oberink

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

happy chefs on each yacht

yachts Randa Laguna Borina Victoria

All-inclusive gentle sailing cruises on the Mediterranean and Aegean coast. A unique region of spectacular landscapes. 


Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 52 beoordelingen