Openingstijden & contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 033-4727782. In noodgevallen en buiten kantooruren kunt u ons bereiken op 06-21867616. U kunt altijd een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat, een whatts app sturen of een e-mail sturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Contact persoon de heer Robert Jan Oberink.


 

Meer info of een brochure aanvragen

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld de route, uw vlucht, de schepen of de groepssamenstelling, belt u ons dan gerust of stuurt u ons een e-mail, whatsApp of bezoek ons kantoor in Amersfoort. Wij plaatsen u altijd op een van onze eigen schepen! Bij het indelen van de groepen (cabin charter) kijken wij zoveel mogelijk naar leeftijd en samenstelling. Gezinnen plaatsen wij bij elkaar!
Over het algemeen zijn er 8-12 personen aan boord. Ons vaarseizoen begint half april, het vertrek is wekelijks tot en met 1 december! Wij sturen u graag onze brochure toe, per post of per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw reisdocumenten

Zorgt u er voor dat uw paspoort of identiteitskaart nog minimaal 6 maanden geldig is na terugkomst. Vanaf 26 juni 2012 dienen kinderen die naar het buitenland reizen, ongeacht de leeftijd (!), in het bezit te zijn van een geldig eigen reisdocument. Een beschrijving van het kind in het paspoort van een van de ouders is vanaf deze datum niet meer geldig. Vakantiegangers met een andere nationaliteit adviseren wij bij hun ambassade te informeren welke documenten zij nodig hebben. In Turkije betaalt u met de Lira (1 Euro=ca. 6 Lira), maar u kunt nagenoeg overal betalen met de Euro.

Voor Griekenland heeft u alleen een geldig paspoort of ID kaart nodig. In Griekenland betaalt u met de Euro. Circa 1 week voor vertrek sturen wij u een uitgebreid reisbescheiden per e-mail of per post toe.

 

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink


"Wederom genoten van 2 heerlijke weken. 1e week op de Laguna met kapitein Mehmet en chef Mustafa. 2e week op de Borina met de andere kapitein Mehmet en chef Zafer. Op beide schepen geweldig gezeild en geweldig gegeten. Bemanning zorgt dat je niks te kort komt. Lekker buiten slapen en zodra je een oog open doet staat een van de bemanning’s leden al met een kop koffie voor je. Daarna volgt een heerlijk ontbijt, waarna we na de briefing de zeilen hijsen en gelang de wind een aantal uur zeilen. Voor de lunch nog ff zwemmen of suppen waarna we in de middag nog een stukje gaan zeilen. De kapitein heeft intussen een mooie baai in gedachte waar we de nacht gaan doorbrengen. Na het dinner nog een afzakkertje en dan zoeken we weer een plekje op het dek om de sterren te bekijken en heerlijk in de buitenlucht te slapen. ( ja je kan ook gewoon in je hut gaan slapen). Deze vakantie is voor ons de totale ontspanning, en de 5 sterren zijn dan ook meer dan verdiend".


Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
Netherlands

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com
Robert Jan Oberink

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

happy chefs on each yacht

yachts Randa Laguna Borina Victoria

Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Achterdek yacht Laguna1
Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 52 beoordelingen