Het ultieme onthaasten......

Al jaren één van onze meest populaire ‘specials’.

Een innerlijk avontuur al zingend en zeilend langs de Griekse en Turkse kust. Het motto van deze week is: onthaasten!!! Lekker genieten, zingen en zonnen aan dek met daarbij de zon, de zee en de wind als natuurlijke inspiratiebron. U laat het leven van alledag achter op de kade en de Klank en Energie maakt vervolgens de weg vrij voor echte vrijheid, ontspanning en plezier.

10/11- daagse zeilcruise best of Turkey/Greek islands

Vertrekdatum 11 mei 2019. Een prachtige rondreis met vertrek vanuit Bodrum. U bezoekt o.a. prachtige authentieke plaatsen als IASSOS, Bafa lake, Ephese, DIDIM, Samos, Fourni, ARKI, Lipsi, Turgutreis. Beleef deze bijzondere reis samen met  ons. Minimaal 8 personen, maximaal 12 personen. Prijs is € 925,- per persoon, inclusief verblijf aan boord, eten en drinken aan boord, reserveringskosten en toeslag Griekse eilanden.

Vertrekdatum: 11 mei.

MINDFUL CRUISE

Ken je die momenten dat de tijd stil staat? Dat je lijkt te versmelten met alles om je heen? Bijvoorbeeld als je verliefd bent of de zon in de zee ziet zakken… Je bent dan helemaal in het moment. En precies dat is Mindfulness… Ontspan, kom tot rust en hervind jezelf met deze mix van varen, samenzijn, mindfulness en yoga (2 a 3 uur per dag)

Ook voor jou kan deze ´droom´ werkelijkheid worden. Ventus Sailing organiseert samen met WISE yoga deze unieke mindful cruise. Met yoga in de ochtend, mindfulness in de namiddag en prachtige live muziek recht uit het hart maken Manon Kosterman en Eveline Zoomers van uw Zeilcruise een onvergetelijke ervaring.

Prijs: € 1575,- (gehele dag eten, drinken, yoga, meditatie - geen toeslag eigen hut mits beschikbaar, retourvlucht Amsterdam/Bodrum plus begeleiding 2 personen). Vertrekdatum: volgt nog.

Time to relax

Vier uw jubileum met ons, samen met uw bedrijf, familie of vrienden. Bijvoorbeeld met een 5-daagse zeilcruise, eventueel in combinatie met een verblijf aan land.

Samen met de kok op octopus safari?

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere boten worden ingezet. Kinderen uitsluitend onder begeleiding van volwassene(n). Bij de samenstelling van de groep wordt er nauw gekeken naar de leeftijden van de kinderen. Over het algemeen is de leeftijd tussen de 7 en 15 jaar en zijn er 10-16 personen aan boord.

Voor de kinderen hebben wij eventueel aangepast eten en drinken aan boord en extra spelletjes. Op verzoek is het mogelijk om gemotoriseerde watersporten te organiseren voor de kinderen, zoals waterski, banden, banaan en kan men eventueel zeillessen volgen.

Aan boord is verder een kano, stand up paddle, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes en boeken. Uiteraard kunt u ook uw eigen schip charteren met uw gezin en vrienden (maximaal 8-22 personen). Wanneer u met 2 volwassenen en 2 tieners een weekje gaat zeilen kost dat circa 3800 Euro per gezin. Dat is inclusief al het eten & drinken aan boord, verblijf in 2 ruime hutten en de retourvlucht.

5 & 10-daagse zeilcruises

Ieder vaarseizoen organiseren wij naast de 1-en 2-weekse zeilcruises voor individuele passagiers ook 5-en 10-daagse zeilcruises, eventueel te combineren met een verblijf aan land. Wanneer u een "eigen" schip bij ons huurt kan het ieder gewenste datum op basis van beschikbaarheid. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Voor 2019 hebben wij de volgende 10-daagse gepland:

11 mei: 10/11 dagen - € 925,- inclusief Griekse eilanden Samos, Fourni, Arki en Lipsi. Prijs is inclusief verblijf aan boord (eigen hut mits beschikbaar), al het uitgebreide eten en (alcoholische) drinken aan boord, reserveringskosten en toeslag Griekse eilanden. 3 Diners aan land voor eigen rekening. Aanvlieghaven Bodrum.

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink


Boek nu uw zeilcruise voor 2020 ( prijs van 2019 geldig tot 1 december).Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
Netherlands

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com
Robert Jan Oberink

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

happy chefs on each yacht

yachts Randa Laguna Borina Victoria

Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Achterdek yacht Laguna1
Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 52 beoordelingen