Happy passengers

Wij zijn erg blij dat veel passagiers ons (opnieuw) hun vertrouwen hebben gegeven. Een aantal passagiers hebben wij zelfs meerdere malen aan boord mogen begroeten de afgelopen seizoenen. Mede namens alle kapiteins en bemanningsleden willen wij iedereen die bij ons aan boord is geweest heel hartelijk bedanken. Vaarseizoen 2019 was wederom een geweldig succes, mede namens u. De schepen zaten vol met enthousiaste gasten en inmiddels ontvangen wij veel aanvragen voor 2020 en zelfs 2021. Wij begroeten u heel graag (weer) aan boord! 

Nieuws

Vanaf vaarseizoen 2019 hebben wij een nieuwe vaste kapitein in dienst: Mehmet Orhan. Een zeer ervaren kapitein, zo heeft hij jaren gevaren op o.a. yacht Floris, spreekt prima Engels en is een echte gastheer. Hij zal gaan varen op ons schip de Borina1. Welkom aan boord Mehmet! Winter 2019/2020 passen wij de 2 punthutten op de Laguna1 aan. Dat zal nu 1 familiekamer worden (4 slaapplaatsen). Tevens zal een deel van het dek van de Borina1 worden vervangen en mogelijk aanpassing van de badkamers.

Afgelopen seizoen hebben wij een zeer bijzondere groep aan boord gehad. Een trip van 40 (!) dagen op de Borina1 en Laguna. Het betrof een TV opname onder leiding van EMMY AWARD winnaar Sylvestre Campe samen met 11 gasten uit Brazilie. Inclusief professionele Kite surfers. Naar verwachting zal het op TV te zien medio 2020, 10 afleveringen van 25 minuten!


Vanaf 2019 kunt u ons volgen op Turkije reisblog www.turkeytraveller.nl met o.a. een reisverslag "week aan boord".


Ventus sailing marketing

In het verleden is er veel pers aan boord van onze schepen geweest en hebben reisreportages in diverse magazines en kranten gestaan. Ook het afgelopen seizoen hebben wij enkele journalisten aan boord mogen begroeten. Daarnaast is Ventus Sailing op TV geweest in het reisprogramma van 3OPREIS, met Nicolette Kluijver.
Onze passagiers komen voornamelijk uit Nederland en Belgie. Daarnaast werken wij al vele jaren samen met een agency in de UK, Belvedere Travel. Eigenaar van Belvedere Travel is Jane Blount. Engelse, Australische en Amerikaanse passagiers gaan voornamelijk voor een private yacht.
Onze gasten komen vooral aan boord via social media, mond tot mond reclame, als vaste passagier en internet. Daarnaast staat Ventus Sailing regelmatig op een vakantiebeurs, zoals de Vakantiebeurs van Utrecht.

Wie zijn wij?

Eigenaar van Ventus is Robert Jan Oberink, een bekende naam in de wereld van zeilcruises. Robert Jan heeft veel expertise en ervaring opgebouwd in de 12 jaar die hij als commercieel manager bij een touroperator (Tussock Cruising) in zeilcruises heeft gewerkt. Ventus Sailing Cruises bestaat al weer 12 jaar in 2020. Zeer succesvolle jaren. Veel passagiers komen ieder jaar dan ook weer terug.

Ventus chartert (al vele jaren) een aantal "oud" Tussock schepen, waaronder de Borina en Randa. Deze schepen staan bekend als de best zeilende klassieke houten schepen in de omgeving van Bodrum. Daar zijn wij uiteraard erg trots op.

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Btw: NL001956423B94
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink


"Wederom genoten van 2 heerlijke weken. 1e week op de Laguna met kapitein Mehmet en chef Mustafa. 2e week op de Borina met de andere kapitein Mehmet en chef Zafer. Op beide schepen geweldig gezeild en geweldig gegeten. Bemanning zorgt dat je niks te kort komt. Lekker buiten slapen en zodra je een oog open doet staat een van de bemanning’s leden al met een kop koffie voor je. Daarna volgt een heerlijk ontbijt, waarna we na de briefing de zeilen hijsen en gelang de wind een aantal uur zeilen. Voor de lunch nog ff zwemmen of suppen waarna we in de middag nog een stukje gaan zeilen. De kapitein heeft intussen een mooie baai in gedachte waar we de nacht gaan doorbrengen. Na het dinner nog een afzakkertje en dan zoeken we weer een plekje op het dek om de sterren te bekijken en heerlijk in de buitenlucht te slapen. ( ja je kan ook gewoon in je hut gaan slapen). Deze vakantie is voor ons de totale ontspanning, en de 5 sterren zijn dan ook meer dan verdiend".


Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
Netherlands

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com
Robert Jan Oberink

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

happy chefs on each yacht

yachts Randa Laguna Borina Victoria

Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Achterdek yacht Laguna1
Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 52 beoordelingen