Briefing time.......

Uw kapitein zal u iedere dag na het uitgebreide ontbijt een briefing geven omtrent de route en wat die dag de mogelijkheden zijn. Dit afhankelijk van de weersomstandigheden. Uiteraard kunt u uw wensen kenbaar maken, aan boord met uw kapitein of vooraf met ons kantoor in Amersfoort. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke massage in een Turkse Hamam of wijnproeven op de Griekse eilanden. Niets hoeft en (bijna) alles kan, u bent tenslotte op vakantie.
Wanneer u langs de Griekse eilanden wilt zeilen dient u dat vooraf bij uw reservering aan ons kantoor in Amersfoort door te geven. Voor het bezoeken van de eilanden betaalt u ter plaatse aan de kapitein een toeslag (75-125 Euro) per persoon. Afhankelijk van het aantal passagiers en of u vertrekt vanuit Kos of Bodrum.
Ventus Sailing beschikt over meerdere gulets, zodat wij nagenoeg iedere week wel plaats aan boord hebben. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde route, kapitein of zeilboot adviseren wij u tijdig te reserveren of een optie te nemen. Wij bieden circa 10 (!) verschillende zeilroutes aan met vertrek/aankomst vanuit Bodrum/Bitez, Fethiye/Gocek, Marmaris, Kusadasi of Kos. Ook 5- en 10-daagse zeilcruises zijn bij ons mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Islandhoppen Griekenland - Kalimera

Enkele Griekse eilanden die u kunt bezoeken tijdens uw zeilcruise: Kos, Rhodos, Symi, Patmos, Samos, Leros, Kalymnos en Nisyros . Wanneer u 10 dagen of langer gaat kunt u eilanden als Naxos, Mykonos, Santorini en Amorgos bezoeken. Op de Griekse eilanden vindt u veel bezienswaardigheden, zoals het Asklepion van Hippocrates op Kos, de oude binnenstad van Rhodos, het beroemde klooster van Patmos of gewoon de heerlijke Griekse sfeer proeven. Aanvlieghaven is Kos of Samos.

Vanwege internationale regels dient u tijdens de Griekse weken een korte stop te maken in het nabij gelegen Turkije. Dat kan aan het begin, tijdens of eind van de zeilcruise zijn. Een deel van uw transfer kan in dat geval per comfortabele ferry zijn (circa 15 minuten). 

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink


BOEK nu uw zeilcruise vakantie voor 2019. U betaalt dan de prijs van 2018. 1 December vermelden wij de nieuwe prijzen op de website. Naar verwachting gaan de prijzen dan iets omhoog.


Luxury classic sailing cruises in Turkey/Greek islands and Sardinia (new) - celebrate our 10th anniversary with us!


Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
Netherlands

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com
Robert Jan Oberink

Ventus sailing cruises

meer dan 20 jaar ervaring!

happy chefs on each yacht

yachts Randa Laguna Borina Victoria

All-inclusive gentle sailing cruises on the Mediterranean and Aegean coast. A unique region of spectacular landscapes. 


Welcome on board

zeilvakanties turkije en griekse eilanden

Cabin & private yachts

Great crew on board


Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 52 beoordelingen