Lekker weer?

Het vaarseizoen loopt van april tot en met november. Voor de liefhebbers hebben wij 1 zeilschip beschikbaar voor de maand december. Turkije en Griekenland hebben een warm klimaat met gemiddelde temperaturen van 25 graden Celsius in april tot uitschieters boven de 30 graden in de zomermaanden.
Wij adviseren om vooral makkelijke kleding mee te nemen zoals t-shirts, poloshirts, korte broek, slippers en in het voor- en naseizoen een fleece trui of sweater voor de avonden. En vergeet uiteraard uw zwemkleding niet.

Ventus betekent in het Latijn wind en juist wind is heel belangrijk, aangezien wij zoveel mogelijk proberen te zeilen. Onze klassieke houten schepen beschikken over een perfect zeilontwerp en zijn daardoor uitstekend in staat om te zeilen.

Culinair genieten aan boord

Eten is een zeer aangename gebeurtenis in zowel Turkije als Griekenland. Er is een oneindige variatie aan gerechten en ieder gebied in zowel Turkije als Griekenland heeft haar eigen specialiteit. Over het algemeen zijn de Turkse en Griekse keuken gebaseerd op gerechten, gemaakt van verse groenten en fruit, vis, gegrild vlees en vele soorten salades.
Het ultieme genot van de lokale mensen, maar ook van onze passagiers, wordt gevormd door de ‘meze’,warme en koude voorgerechten, zoals börek, deeg gevuld met kaas en dolma’s, gevulde paprika’s. Op tafel verschijnen dan talloze kleine schotels met verschillende gerechten, de onmisbare fles Raki of Ouzo en vers brood. Afyet Olsun, eet smakelijk!

 

Contact informatie

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT

Telefoon: 033 4727782
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988
Robert Jan Oberink

Volg ons!

Contact

Ventus Sailing Cruises
Nijverheidsweg Noord 60-40
3812 PM AMERSFOORT
NETHERLANDS

Telephone: (0031) 33 4727782
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Chamber of commerce: 32143548
Bank: NL21ABNA 0528940988

Agency UK: Belvedere Travel
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.belvederetravel.com 

Follow us!


Boek nu uw private yacht voor 2018 - zeker wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaalde route, zeilschip of kapitein. Wanneer u voor 1 november 2017 boekt betaalt u de prijs van 2017. 


1 Zeilschip uit onze vloot is beschikbaar tot 1 december 2017!


All-inclusive gentle sailing cruises on the Mediterranean and Aegean coast. A unique region of spectacular landscapes. Welcome aboard.

Welcome on board

Cabin & private yachts

Great crew on board


Gemiddelde beoordeling: 4.7/5 - 38 beoordelingen